De nieuwe “3 in 1”. Donderdag 22 november  bij “HUUB draait (G)oud”  zend ik hem weer uit en jullie kunnen nu alvast kijken of jullie weten wat de link is.

Nummer 1: Roxette – Listen To Your Heart

Nummer 2:  Henri Mancini – The Pink Panther Theme Song

En de laatste, nummer 3:  The Radios – When She Goes Nananana

Als je denkt te weten wat de “LINK” is van deze drie nummer, laat het dan weten door hier te reageren. Succes! Donderdagmiddag maak ik  de oplossing bekend en na het uitzenden van deze “3 in 1” zal ik daarna hier in dit artikel het juiste antwoord vermelden.

Mocht er iemand het juiste antwoord hier doorgeven dan zal ik de reactie laten staan maar het antwoord xxx’en zodat het voor andere luisteraars nog steeds leuk blijft om eens goed na te denken dus.

Tip: de link is deze week een groep.

PDATE:

De link die we deze week zoeken/zochten is een groep die in mei 1992 bij weer een Nederlandstalig album, “Doorgaan” begon aan een Europese tour als voorprogramma van Roxette.

De groepsnaam is afgeleid van het filmpersonage Jacques “Inspector” Clouseau. Alle films over deze inspecteur Clouseau hebben een geanimeerde openingsscène op de muziek van Henry Mancini, waarin de Roze panter een rol speelt.

In 2007 bestond de groep die we zoeken/zochten 20 jaar en tal van bekende artiesten werkten mee aan een “Tribute to…” cd: Onder andere Marco Borsato, Helmut Lotti, en Bart Peeters (van The Radios) . De naam van de cd is heel toepasselijk: “Braveau Clouseau”.

Conclusie: de link moet zijn Clouseau de Belgische popgroep die hits scoorde met onder andere Daar gaat ze, Passie, Zie me graag en Nobelprijs. De broertjes Wauters, Koen en Kris zijn de oprichters en de twee groten namen achter deze band uit België.