De nieuwe “3 in 1”. Donderdag 15 november  bij “HUUB draait (G)oud”  zend ik hem weer uit en jullie kunnen nu alvast kijken of jullie weten wat de link is.

Nummer 1:  Lobo – Me & Yoy And A Dog Named Boo

Nummer 2:  Percy Faith Orchestra – Crunchy Canola Suite

En de laatste, nummer 3:   Jerry Lee Lewis – Great Balls Of Fire

Als je denkt te weten wat de “LINK” is van deze drie nummer, laat het dan weten door hier te reageren. Succes! Donderdagmiddag maak ik  de oplossing bekend en na het uitzenden van deze “3 in 1” zal ik daarna hier in dit artikel het juiste antwoord vermelden.

Mocht er iemand het juiste antwoord hier doorgeven dan zal ik de reactie laten staan maar het antwoord xxx’en zodat het voor andere luisteraars nog steeds leuk blijft om eens goed na te denken dus.

Tip: de link is deze week een man.

 

Update:

De link die we deze week zoeken/zochten is zelf een groot artiest maar daarnaast ook een groot componist. Hij schreef voor heel veel artiesten succesvolle nummers zoals bijvoorbeeld voor Percy Faith (“Someone who cares”), Lobo (“Rings”) en Jerry Lee Lewis (“Ruben James”)

Over wie hebben we het dus?  Thomas Alexander (Alex) Harvey (10 maart 1947) is een Amerikaans countryzanger en componist. Hij is met name bekend van zijn single “To Make My Life Beautiful”, die in 1972 werd uitgegeven.