De nieuwe “3 in 1”. Donderdag 18 oktober  bij “HUUB draait (G)oud”  zend ik hem weer uit en jullie kunnen nu alvast kijken of jullie weten wat de link is.

Nummer 1:  Lionel Ritchie – Hello

Nummer 2:  Dolf Brouwers – Zuurkool Met vette Jus

En de laatste, nummer 3:   Barbra Streissand – Woman In Love

Als je denkt te weten wat de “LINK” is van deze drie nummer, laat het dan weten door hier te reageren. Succes! Maandagmiddag maak ik  de oplossing bekend en na het uitzenden van deze “3 in 1” zal ik daarna hier in dit artikel het juiste antwoord vermelden.

Mocht er iemand het juiste antwoord hier doorgeven dan zal ik de reactie laten staan maar het antwoord xxx’en zodat het voor andere luisteraars nog steeds leuk blijft om eens goed na te denken dus.

Tip: de link is deze week een zangeres.

 

Update:

De link die we deze week zoeken/zochten  brak  in Nederland in 1974 door als soloartieste, dankzij optredens  in de controversiële televisieshow Van Oekel’s Discohoek van Dolf Brouwers alias Sjef van Oekel.

Met het nummer State of Independence (oorspronkelijk van Vangelis en Jon Anderson) scoorde ze in 1982 een nummer 1-hit in de Top 40. In de Nationale Hitparade kwam het tot de derde plaats. Grote namen die in het achtergrondkoor zitten, zijn onder anderen Michael Jackson, Lionel Richie, Dionne Warwick, Quincy Jones,Stevie Wonder, Christopher Cross en Brenda Russell.

En… No More Tears (Enough is Enough) was een duet samen met Barbra Streisand. Het werd een wereldhit en de eerste platina maxisingle in de Verenigde Staten.

Conclusie: de link kan niemand anders zijn dan Donna Summer, pseudoniem van LaDonna Adrian Gaines (Boston, 31 december 1948 – Key West, 17 mei 2012) zij was een Amerikaans zangeres, songwriter en artiest. Ze was het bekendst van haar discohits uit de jaren 70, die haar de bijnaam “koningin van de disco” opleverden. Als een van de weinige discosterren slaagde ze er ook in om later met andere genres, zoals de r&b, hits te blijven scoren.