De nieuwe “3 in 1”. Donderdag 4 oktober  bij “HUUB draait (G)oud”  zend ik hem weer uit en jullie kunnen nu alvast kijken of jullie weten wat de link is.

Nummer 1:  Shocking Blue – Never Marry A Railroad Man

Nummer 2: Roxy Music – Avalon

En de laatste, nummer 3:   Eurythmics – There Must Be An Angel

Als je denkt te weten wat de “LINK” is van deze drie nummer, laat het dan weten door hier te reageren. Succes! Maandagmiddag maak ik  de oplossing bekend en na het uitzenden van deze “3 in 1” zal ik daarna hier in dit artikel het juiste antwoord vermelden.

Mocht er iemand het juiste antwoord hier doorgeven dan zal ik de reactie laten staan maar het antwoord xxx’en zodat het voor andere luisteraars nog steeds leuk blijft om eens goed na te denken dus.

Tip: de link is deze week een band.

 

UPDATE:

 
De link die we deze week zoeken/zochten hebben als band het nummer Venus van Shocking Blue een nieuw gezicht gegeven in 1986. Siobhan Fahey, één van de leden van de groep die we zoeken trouwt in 1988 met Dave Stewart (het ex- vriendje van Annie Lenox van de Eurythmics.

En als laatste… de naam van de band is ontstaan uit de titel “Pyjamarama”, een song van Roxy Music.

Conclusie: de link moet zijn Bananarama is een Britse meidenband die in 1980 is gevormd door Keren Woodward,Sarah Dallin en Siobhan Fahey. Met name in hun thuisland, Azië, Australië en Canada groeien de meiden uit tot ware stijliconen van de late punkperiode.