Twee dagen lang, 24 uur radio maken voor het goede doel!

De Samenloop voor Hoop in Ommen
De Samenloop voor Hoop begint zaterdag 16 juni en is een 24 uurs wandelestafette om stil te staan bij de strijd tegen kanker. Voorafgaand aan de estafette hebben de ruim 70 teams bestaande uit vrienden, familieleden of collega’s geld ingezameld. De teamleden lopen om de beurt op het parcours, 24 uur achter elkaar. Als Vechtdal FM verlenen wij onze volledige medewerking aan dit bijzondere evenement. De 24 uur is live te volgen op Vechtdal FM. Naast het evenement worden er ook diverse interviews met de organisatie, politici en mensen die meelopen uitgezonden. Kijk voor meer informatie over de Samenloop van Hoop op de website: samenloopvoorhoop.nl/ommen

24 Uur lang in een marathon uitzending gaan we daar radio maken… en ja, al die 24 uur zal ik presenteren of mee presenteren. Een mega-klus, die zowel fysiek als mentaal behoorlijk pittig zal zijn.

Ik ben er klaar voor, al mijn medepresentatoren, technici en heel veel andere vrijwilligers staan klaar om er een heel mooi gebeuren van te maken daarin Ommen!

En willen jullie deze strijd tegen kanker steunen: