De nieuwe “3 in 1”. Donderdag 19 april  bij “HUUB draait (G)oud”  zend ik hem weer uit en jullie kunnen nu alvast kijken of jullie weten wat de link is.

Nummer 1: Jacques Brel – Madeleine

Nummer 2: Elvis Presley – Kiss Me Quick

Nummer 3: The Drifters – Save The Last Dance For Me

Als je denkt te weten wat de “LINK” is van deze drie nummer, laat het dan weten door hier te reageren. Succes! Maandagmiddag maak ik  de oplossing bekend en na het uitzenden van deze “3 in 1” zal ik daarna hier in dit artikel het juiste antwoord vermelden.

Mocht er iemand het juiste antwoord hier doorgeven dan zal ik de reactie laten staan maar het antwoord xxx’en zodat het voor andere luisteraars nog steeds leuk blijft om eens goed na te denken dus.

Tip: de link is deze week weer een man!

 

Update:

De “link”die we zoeken was een Amerikaans componist, tekstschrijver en zanger. Zijn familie was afkomstig uit Polen. Samen met Doc Pomus, die de teksten leverde, schreef hij een aantal wereldhits voor onder meer Elvis Presley (Surrender; Kiss me quick; Viva Las Vegas…) en The Drifters Save the last dance for me; Sweets for my sweet).

Later werd bevriend met Jacques Brel, vertaalde Brels chansons in het Engels.. Dankzij zijn succes in Frankrijk ging hij in 1970 in Parijs wonen en schreef en zong van dan af ook liedjes in het Frans; zijn grootste Franse succes is wellicht Le lac majeur.

Conclusie; de “link” moet zijjn: Mortimer Shuman oftwel Mort Shuman !!!