De nieuwe “3 in 1”. Donderdag 12 april  bij “HUUB draait (G)oud”  zend ik hem weer uit en jullie kunnen nu alvast kijken of jullie weten wat de link is.

Nummer 1: Lulu – To Sir With Love

Nummer 2: The Monkees – Last Train To Clarksvile

En de laatste, nummer 3: The Ronettes – Be My baby

Als je denkt te weten wat de “LINK” is van deze drie nummer, laat het dan weten door hier te reageren. Succes! Maandagmiddag maak ik  de oplossing bekend en na het uitzenden van deze “3 in 1” zal ik daarna hier in dit artikel het juiste antwoord vermelden.

Mocht er iemand het juiste antwoord hier doorgeven dan zal ik de reactie laten staan maar het antwoord xxx’en zodat het voor andere luisteraars nog steeds leuk blijft om eens goed na te denken dus.

Tip: de link is deze week weer een man!

 

Update:

De “link” die we deze week hebben schreef onder andere voor Lulu en The Monkees en hij schreef tevens drie liedjes voor Phil Spector, die weer gespeeld werden door o.a.The Ronettes.

De link moet dus zijn:

Harry Edward Nilsson III. Hij  was een Amerikaans componist, pianist, zanger en gitarist. Bijna al zijn werk werd onder de naam Nilsson uitgegeven. Aan het eind van de jaren zestig vertolkte hij met succes het liedje “Everybody’s Talkin'” en in 1971 brak hij door met het album Nilsson Schmilsson. Hij heeft nooit live opgetreden en trad zeer zelden op in televisieshows.

Dus: Harry Nilsson!!!