De nieuwe “3 in 1”. Maandag 27 februarie  bij “HUUB draait (G)oud”  zend ik hem weer uit en jullie kunnen nu alvast kijken of jullie weten wat de link is.

Nummer 1: John Miles – Music

Nummer 2: Pilot – Magic

En de laatste, nummer 3: The Hollies – He ain’t heavy, he’s my brother

Als je denkt te weten wat de “LINK” is van deze drie nummer, laat het dan weten door hier te reageren. Succes! Maandagmiddag maak ik  de oplossing bekend en na het uitzenden van deze “3 in 1” zal ik daarna hier in dit artikel het juiste antwoord vermelden.

Mocht er iemand het juiste antwoord hier doorgeven dan zal ik de reactie laten staan maar het antwoord xxx’en zodat het voor andere luisteraars nog steeds leuk blijft om eens goed na te denken dus.

Tip: de link is deze week een man!

 

Update:

De link die we deze week zoeken?

de link die we zoeken produceerde meerdere albums voor zowel John Miles, en Pilot en hij werkte als (assistent)-technicus mee aan de  platen van de The Hollies.

Wie: Alan Parsons dus…

Alan Parsons (Londen, 20 december 1948) is een Britse componist, musicus en producer. Hij is bekend als producer van onder andere Pink Floyd (Dark Side Of The Moon) en werkte bij de beroemde Abbey Road Studios.

Later richtte hij in de jaren ’70 de band The Alan Parsons Project op. Met veel (meer en minder) bekende studiomuzikanten maakte deze band zeer gepolijste conceptalbums. Het bekendst zijn het op single uitgebrachte The Turn Of A Friendly Card (gezongen door Chris Rainbow) en het door ex-Zombies zanger Colin Blunstone gezongen Old and Wise. De grootste hit van The Alan Parsons Project in Nederland was echter het door zijn kompaan en co-producer Eric Woolfson gezongen “Don’t answer me”